Lykketroll

Anne Syvertsen

Stilling: Lærling

Anne er barnehagens ungdom, og er ei energisk og morsom jente. Hun har alltid et fang til de av barna som trenger det, og hjelper til der det trengs.

Stilling: Vikar

Aud Iren er ny vikar i barnehagen. Hun er fagarbeider (barne-og ungdomsarbeider), og har jobbet i barnehage i mange år. En positiv og blid dame, som liker å synge og spille gitar.

Caroline Tjomstøl

Stilling: Lærling

Caroline er lærling på barne- og ungdomsarbeider-linja, og hun skal være hos oss fram til april 2018. Hun er kreativ og glad i å lage ting sammen med barna. Caroline er leken, og dermed lett å like for både barn og voksne i Gullungen.

Natalia Kolodziej

Stilling: Barnehagelærer
natalka25.22@o2.pl

Natalia er kreativ person. Hun har mange gode tanker og ideer som kommer til uttrykk i barnehagehverdagen. Hun er rolig og tålmodig og har et stort hjerte, og hun ser enkelt barnet.

Rachel Black

Stilling: Assistent

Rachel er blid og glad, og flink til å se hvert enkelt barn. Hun er omsorgsfull og rettferdig. Høsten 2016 begynte hun på Barnehagelærerutdanning, deltid, men blir å treffe i barnehagen de fleste dager...

gullungen.lene@gmail.com

Jeg er styrer (50%) i Gullungen barnehage As, og har tidligere jobbet 15 år i Langsæ kulturbarnehage. Mener selv jeg har godt humør og er blid og imøtekommende. Er det noe dere lurer på - send en mail eller ring meg.

Skogstroll

Kristine Breimyr

Stilling: Pedagogisk leder
k_breimyr@hotmail.no

Kristine er ei stå på dame, som er både sporty og glad i å være ute i naturen. Hun er nysjerrig,faglig interessert og holder på å "skolere" seg til Agderprosjektet.

Mette Cathrine Andersen

Stilling: Assistent

Mette er i dame med glimt i øyet. Hun er alltid blid og rolig, og har god omsorg både for barna og sine kolleger.

Kine Elèn Aas Nicolaisen

Stilling: Assistent

Kine er ei blid og kreativ dame. Hun er barnehagen sin store kunstner - og kan tegne akkurat det du ønsker deg. Hos Kine finner du alltid et fang og sitte på eller en sang å danse etter.

Cathrine Larsen Alfsen

Stilling: Elevassistent

Cathrine er ei energisk, positiv og blid dame, som alltid har en klem å gi, både til små og store. Hun er barnehagen sin Mac Gyver - og kan fikse det meste. Cathrine jobber 60% på Skogstroll :)

Småtroll

Erika Finsrud

Stilling: Assistent

Erika er nok den mest kreative av oss på Småtroll. Hun er glad i ulike formingsaktiviteter og å lage ting. Erika har et trygt å godt fang å komme til dersom noe er trist og leit, eller bare dersom barna får lyst til å sitte på et fang og lese ei bok eller prate litt.

Julie Bjelland Johansen

Stilling: Assistent

Julie er ei blid og utadvendt jente. Hun er ansvarsfull, pliktoppfyllende og glad i å synge og å fortelle historier. Julie lager dessuten veldig god mat til oss i barnehagen. Hun er glad i dyr og hun en person som barna raskt knytter vennskapsbånd med.

Kristin Veronica Tveit

Stilling: Pedagogisk leder
kristin.v.tveit@hotmail.com

Kristin er alltid blid og ernergisk. Hun liker at det skjer litt rundt henne, og hva er vel da bedre enn å jobbe med de minste i barnehagen :-) Hun har oversikt over det meste, et fang til den som måtte trenge det og hun er ikke redd for å ta i tak i hverdagen.

Andre ansatte

Beate Nybø Tjomstøl