• Å kommunisere med barn; - den gode samtalen!

Vi i barnehagen er hele tiden opptatt av å se hvert barn, lytte til dem, kommunisere med dem og rett og slett være til stede for dem :-) Jeg har derfor valgt å sette fokus på det å skulle kommunisere med barn og forutsetninger for å kunne oppnå mange såkalte "gode samtaler" med dem, både i barnehagen og i hjemmene.

18.10.2017 17:57
  • Agder Prosjektet

Da har vår ansatte vært på første samling i Agder prosjektet. hun er godt i gang med å prøve ut og lage ulike oppgaver som skal jobbes med sammen med barna.

11.10.2017 10:15
  • HØST

En liten sang om høsten. Melodien er Fader Jakob.

26.09.2017 14:09
  • REALFAG I BARNEHAGE

Jeg var på en samling for barnehagene i Arendal kommune vedrørende "Realfag i barnehage", og vil gjerne dele noen tanker med dere om dette.

22.09.2017 11:17
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Sangtekster

Her vil dere finne en del sangtekster på sanger som vi bruker daglig eller ved høytider i barnehagen.